söndag 6 januari 2008

Slipa, slipa, slipa, slipa och måla

Åkte äntligen och köpte antikvit färg på Ica maxi idag. Sista dagen på lovet och man får ändan ur vagnen och gör något kreativt. Lyckades sedan både ta en promenad med maken, slipa bokhyllan och måla ett lager grundfärg till. Här är en bild på min bokhylla och tillika mitt första riktiga försök att måla en möbel.

Någon vis person sa till mig att det lönar sig med ett bra underarbete....men jag är inte den tålmodiga typen i dessa fall så jag hade stort bekymmer med att dölja slipkanterna med mer grundfärg. Oj oj jag hoppas ingen kommer studera hyllan noga. Jag får nog lov att köpa några fler ljuslyktor och annat att dölja ytan med. Har tagit en bild på tavlan som ska hänga över. Jag hittade den på vinden när vi rensade ur.
Här är bild på några små saker jag tycker om:

Köpte den lilla gulliga zink ljusstaken hos Mur och kamin för 15 kr. Den är ju bara för härlig.

1 kommentar:

sissabo sa...

Jobb, jobb å åter jobb. Jag vet hur det är. Just nu väntar 3 möbler på att få bli ommålade hemma hos mig. Jag går och tittar på dem varje dag och längtar tills de är färdigmålade. Undrar om det finns nån hustomte som gillar att måla och söker jobb? Han/hon kan få anställning hos mig på direkten! Ha det gott!