måndag 14 januari 2008

Ett ögonblick av klarsynthet

När jag gick i årskurs 9 så var jag på klassresa till London. Helt fantastisk upplevelse att som 15 åring vara ute på drift i den stora vida världen. Allt jag gjorde under den resan har jag inte vågat erkänna för min mor förrän nu som 33 åring...hm. Jag var en ganska omogen parvel som inte hittat riktigt rätt än vilket mina tre fynd jag fick med mig hem bevisar. Jag köpte: en skotskrutig plånbok från en svindyr skotsk butik, en svart Jack Daniels tröja med långärm från Carnaby street (Jag visste inte ens vad Jack Daniels var då men tyckte den var så tuff) och till sist ett vitt romantiskt spets nattlinne från Marks and spencer. Vilka kontraster! Jag var dock väldigt nöjd med detta. Anledningen till att jag berättar detta är just att jag hittat nattlinnet inne i skrubben när jag rensade. Jag måste nog haft ett ögonblick av klarsynthet som 15 åring och kanske hade jag ändå en liten prinsess romantisk dröm i vitt därinne någonstans.

2 kommentarer:

sissabo sa...

Vad gulligt nattlinnet är. Säger bara en sak: det föräldrarna inte vet det lider de inte av... Då gäller det endast våra föräldrar. Skulle inte bli så glad om mina barn hittade på en massa hyss och inte sa nåt om det.
Kram till dig från mig

migoalice sa...

Hej vännen.

Ja, med tanke på att din far tvingade oss att ha med oss ett överfallsalarm när vi skulle resa till Lefkas i vuxen ålder så är det nog bäst att de inte vet vad du gjorde på klassresan, hahahaha.

Jag måste komma förbi någon dag och titta på vad fint ni gör i hallen :-)

Puss & Kram