torsdag 28 februari 2008

Solen lyser

Livet är bra härligt. Det känns faktiskt så riktigt mycket idag.

Jag har äntligen börjat bli mycket piggare efter den här förbaskade influensan. Den här gången var jag fullständigt däckad. Mannen var till och med lite orolig och sa vi nått tillfälle...hur är det älskling ska jag ringa ambulansen...Vilken sötnos :)

Efter att ha varit instängd i flera dagar så letade mig ut i trädgården i dag. Det var så skönt i solen. Inga tecken på vår riktigt än men snart så. Det var VARMT i växthuset. Jag ska ägna helgen åt att börja plantera lite frön. Men för bråttom ska man inte ha det har jag hört Lasse Krantz säga.
Försökte också leta mig igenom huset efter en ren fläck hittade ingen... men sen hittade jag en och annan vacker vit krumelurer och mönster som jag tycker om.


I påsk ska sonen ut och åka med sin farmor. Han ska till England och hälsa på sina kusiner. Jag är inte orolig än......bara liiiite.

När jag var till London för en sådär 10 år sen så köpte jag den här kakburken på det fantastiska Harrods. Jag var så nöjd med min souvernir och kakorna var ljuvliga. Tänk vad ett namn på en affär kan bära med sig. När jag var till London som 15 åring så var Harrods ungefär den enda jag visste var det var. Jag visste att det fanns allt där för det hade jag minsann hört talas om. Så i februari så travade jag och min lika glada vän in på Harrods bland damer och herrar i stiliga kläder och köpte det vi annars inte kunde få tag på nämligen JORDGUBBAR!!! De var nog inte sådär vansinnigt goda och de var lika vansinnigt dyra men känslan.... för två 15 åringar på vift.

1 kommentar:

migoalice sa...

Välkommen tillbaka till livet då vännen!

Usch, har du varit sååå dålig?
Men det är väl som det brukar när du ska vara ledig...hmmm.

Fina saker du visar och så läcker bild på älvan i växthuset.

Puss & kram
Melinda