onsdag 6 februari 2008

Kärlek och färg

Nu är det alla hjärtans dag nästa vecka och jag ska försöka fundera ut något bra att göra till min älskling. Observera "göra"...för ibland kan jag tycka att det blir en sådan köp hysteri. Alla hjärtans dag tycker jag istället borde vara att göra något för och tillsammans med dem man älskar. Fast kanske något litet liiitet ......Jag är ju lite shoppoholic så får se vad det blir. Jag har ambitionen i alla fall :)

Har insett att förutom grönt finns det en hel del röda saker här i huset. Hjärtan och änglar gillar jag. Kunde inte motstå denna lilla söta ängel.
Här är några fler röda saker jag gillar:

Teet Lust och fägring smakar fantastiskt gott.En car jar med doft "home sweet home" gör att min bil doftar istället för att stinka blöt hund och blöta vantar.Husmoderns kokbok som jag nästan får ångest av att titta i...men den är fin att titta på.Jag älskar tulpaner och här fick jag en bukett av vännen Cathrine och hennes dotter Jennifer som var här igår kväll. Tack gulliga ni!!

1 kommentar:

HannaH i Det stora grå huset sa...

Hej Helen!
Hoppas att det är bra med dig!
Det var ett litet tag sedan jag tittade in här, och nu kändes det nästan som om jag blev lite snurrig... Har du bytt sida på dina sido-inlägg??? Något har då ändrats...

Vikla fina röda saker du visar, det är ju dags nu till veckan, det hade jag alldeles glömt av!
Ha dt gott!
Kram Hanna