torsdag 21 februari 2008

Lampkjol

Nu har jag gjort något jag aldrig trodde jag skulle lyckas med. Jag har sytt en lampkjol. Första försöket var direkt misslyckat....den blev för liten. Jag är rätt nöjd med den här, andra försöket. Men jag ska nog ta och öva mig lite till det kan bli bättre.
Nu har jag snart lov. En dag kvar sen vila........Tur att jag har så härliga "ungar" i min klass så att all kraft och energi jag lägger ner är värd det. De ger så mycket tillbaka. Det är bra underbart att vara lärare.

4 kommentarer:

Jes/Vita villa vila sa...

Vilken fin lampkjol!

Vad roligt att hitta en ny fin blogg att besöka :) Kommer gärna hit igen!

Kram Jes

Anonym sa...

När jag kom på att jag skulle sy mobilväskor gjorde jag tre försök sen gav jag upp. Bra gjort att lyckas redan på andra försöket!

Doften av vanilj sa...

Hej, tack för besöket och de vänliga orden om min blog!Visst är det fint med lampkjolar! Din lampa blev ju tjusig, med prismor och hela baletten!Förresten, jag tror att vi har träffats "in real life". På tjejmiddag hos Philura, det var jag som hade den busiga lilla hunden.. Du frågade om vilket loppis som är bäst,jag tycker att riktiga "skrotloppisar" är bäst,du vet lite så där på landet. Där man kan strosa i timmar och leta efter det stora fyndet. Varning: har du börjat att gå på loppis så är du fast :)/ Ha en härlig fredagkväll

HannaH i Det stora grå huset sa...

Hej Helen!
Tycker att din lampkjol blev kanonfin!!!
Önskar dig en fin vecka!
Kram Hanna

P.s Har du varit in till nya loppisen ännu? (Nästa helg kommer jag kanske att sälja där åt min mamma)