tisdag 4 mars 2008

Våryrsel

Det var kallt igen imorse, men solen lyste tappert på himlen så jag fick en släng av våryrsel (ej att förväxlas med våryra:) . Bäst beskriven som en intensiv längtan till den varmare ljusare doftande årstiden som snaaaart är här.

Påsk är det i alla fall så nu börjar jag i liten skala att påskpynta. Jag letade rätt på en liten tupp som jag placerade på verandan tillsammans med en vit krokus.
I vardagsrummet så har jag fixat med lamporna. I fönstren så bytte jag skärmar.
På min kristallkrona tog jag mod till mig och tog bort skärmarna. Jag har sett många som gjort så på olika bloggar och det blev en sån fantastisk skillnad.

Jag tror jag ska byta ut glödlamporna mot sådana där skruvade varianter men har inte kommit dit än. Funderar på om det kanske skulle vara snyggare. Den stora runda prisman trodde jag helt säkert var en diamant när jag var liten....tänk om......

4 kommentarer:

HannaH i Det stora grå huset sa...

Hej Helen!
Visst längtar man efter våren... Det är så trist att vädret ändrar sig från dag till dag.

Vilken helt underbar kristallkrona du har. Precis en sådan skulle jag vilja ha. Helt fantastisk och passar ju utmärkt utan skärmar!

Så ni ska ut på loppisar i helgen? Jag hoppas innerligt att jag också kan komma iväg.... Det är mitt största lördagsnöje... Jobbigt utan körkort bara... Man är ju inte så självständig då.. Dessutom vill jag till Pärlan idag. Törs knappt nämna det!!! ;-)

Ha det gott!
Kram Hanna

sissabo sa...

Hej! Vilken gullig tupp du har, det vore nåt för Cathrine att knåpa ihop, eller vad tror du? Lyckliga dig som har en sån fin kristallkrona, var sitter den?
Nu har vi blivit "sylda" och småttingarna har fått medicin för förkylningsastmor så nu är det highlife vid medicindags, puh. Ha det gott! Kram Jessica

Anonym sa...

Hej, kära dotter ! Sitter på jobbet och skriver mitt i natten. Jag har upptäckt att du skriver att huset äe din morfars fars hus men han bodde i Sigtuna och Stockholm.Puss å kram från mor.

Hellenshus sa...

Oj då hade visst blivit fel i profilen. Det ska stå mormors fars hus.