torsdag 10 april 2008

Nymålat och award

Nu har man så blivit "målad". Inte bara möblerna som målas här..nejdå. Jag fick nämligen en liten make-up lektion i födelsedagspresent. Så idag var det dags. Jätteroligt att bara sitta och bli ompysslad. Här är mina målade ögon :) Det blev en diskret vardagsmake-up i brun-rosa ton. Ser lite vindögd ut men det var inte så lätt att ta den där bilden själv hihi
Nu till något helt annat. Jag har fått min första award. Fick den av gulliga Cathrine med bloggen "Hjärta på tråd". Tack snälla du vad det värmde.Nu skickar jag den vidare till de trevliga bloggare som kikar in här och lämnar kommentarer.


Dessutom vill jag särskilt skicka den vidare till en person med en blogg som har inspirerat mig. Hon som förverkligade sin dröm. Det tycker jag verkligen är värt en award som denna. Melinda med butik och blogg http://migoalice.se/Nu ska jag läsa min nya inredningstidning och dricka lite kvällste.


Kram Helen

5 kommentarer:

drömmen om vitt sa...

Vad trevligt att du kikade in hos mig. vad mysigt att få bli sådär ompysslad ibland.
Lotta:)

Malvina sa...

tjusig du blev

migoalice sa...

Hej vännen.

Men så vacker du blev!!!

Jag funderade lite när jag fick upp din blogg vem det var...såg faktiskt inte att det var du ens, hihihi. Tack du goa, goa vän för den awarden...ska försöka mig på att kopiera den...om jag nu klarar av det, annars får jag väl be maken om hjälp ;-).

sedan vill jag promt att du kommer ner till butiken med hyllan du fick så vi får rätta tll min dyslexi hahaha.

kraaaam på dig

Doften av vanilj sa...

Nice! Att bli lite ompysslad, tjusigt blev det! Grattis till utmärkelsen! Ha en skön helg/Kram

Philura sa...

LÄngatra till senare idag måste jag väl säga..justnu är kl 01,55...ses om några timmar...Kopiera länken nedan så kommer du till en söt bebis http://www.akademiska.se/templates/webbis____37719.aspx