torsdag 17 april 2008

Livet går vidare

Livet går vidare och många är det nu som ger bidrag till insamlingen till Englas minne. Pengarna går till BRIS. Det kanske finns viss tröst för familjen om de kan se att något gott kommer ur allt hemskt de varit med om.


Här hemma lunkar livet på och denna vecka har gått så fort. Det har varit varmare och det har gjort att det kliar i mig. Jag vill vara ute och GRÄVA. Till helgen SKA jag.....


Jag fick nöja mig med att hjälpa till och klippa i Cathrines trädgård. Det är ju roligare om man kan hjälpas åt. Här är de glada tjejerna "V" och"T" i full gång med att hjälpa till med hallonhäcken.

Har tagit tag i mina måleriprojekt. Nu är bokhyllan klar ska bara bäras upp tillsammans med stolen och bordet. Så då har jag istället börjat med en till stol, en piedestal och ett klockfodral.


I veckan kom nya numret av Lantliv. Vilken lycka...I tidningen så var det en bild ifrån ett sommarhus som såg precis ut som jag vill ha på min veranda. Måste leta efter en pinnsoffa modell mindre till sommaren.

Och vårkänsla får jag även av vissa dofter. Har beställt underbara doftljus från Party-lite. Det är rosa värmeljus med doft av rabarber jordgubb i genomskinlig kopp för vackrare ljus. Tände ett ljus i fönstret och sniffade in den ljuvliga doften.


Kram Helen

5 kommentarer:

K sa...

Hej o tack så mycket för din hälsning. det värmer i hjärtat. Tack o lov att inte alla är sådär negativa o tjuriga...Klart man skulle vilja ge presenter till alla bloggare, man får ju såå mkt inspiration, men veeeem har ekonomi o tid till det...

Du har skrivit såå fint om lilla Englabarnet, det tillsammans med musiken gjorde att tårarna var nära...igen...usch grymma värld!
Var rädd om dej o dina kära!
Jag tittar hit snart igen ;D
Ha en riktigt hääärlig helg här skiner sooolen iallafall ;D Bambakramar /K

Doften av vanilj sa...

Hej! Ja nog börjar det väl på att "bli en vardag" igen. Men man kan inte låta bli at tänka på Engla ibland.
Jaha så det har varit röjning i Cathrines trädgård, så spännande! Ja nog vill man gärna ut och mickla lite i trädgården.Här ska det byggas en veranda. Just nu har jag ett par lastpallar till trapp, visst låter det snyggt! Jag håller på att bli galen, jag vill att det ska vara färdigt nu, helst igår!!Men har det fungerat heeela vintern så får det väl gå lite till...

Mmm har du varit på ljusparty, de där ljusen luktar bara såå gott. Brukar bara bli svårt att bestämma sig när man håller på att doftar, till slut kan man inte särskilja dem. Ha det så bra/Kram

Philura sa...

Tack du min alldeles egna ängel! Vilken tur jag har, som har dig som kommer och hjälper mig i trädgården. Självklart även tack till T & V som gjorde så fint i hallon häcken.

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Helen!

Vad härligt att röja upp i trädgården efter vintern... Då är det vår på riktigt!!!

Kul med målningen, klockfodret såg fint ut... Och piedistaler älskar jag. Vet inte vad det är, men man kan inte ha för många vita sådana.

Du, såg en söt liten soffa på loppisen här vid fd Willys. 500kr skulle de ha. Men nog är det modell mindre, och färgen är bortskrapad så det är bara att måla... Den kan bli kanon...

Ha det så gott!
Kram Hanna

Mamma Millan sa...

Hej..så fin blogg!!

ja så vackert skrivit om Engla..en gripande o hemsk händelse som altid kommer sitta i mina tankar..det har nog påverkat de flesta av oss..o minst sagt våra barn!!!

Ha det så fint!!
Soliga lördags kramar Millan!!