söndag 13 april 2008

Golf och trådslöjd

Så var årets första golfrunda genomförd. Riktigt kul var det. Vi spelade på Fullerö GK i Västerås. Banorna var riktigt fina och det var till och med grönt!!! vädret var helt ok.
Där i mitten ligger min boll mitt på green. Bara en liten putt ner i koppen :)
Nu är jag på G......Trots att Västerås inte ligger så långt söderut så hade våren kommit längre. Det var till och med knoppar på träden. Snart kommer den hit......


Idag har jag varit hos Cathrine och pysslat med trådslöjd och fikat. Jag tog med:


Rasberrylemon cupcake


Sen pysslade vi i flera timmar. Jag gjorde en STOR kungakrona som jag ska ha ute i rabatten vid dammen. Den syns knappt på bilden men det är meningen att den bara ska anas och rosta dessutom ska jag sätta i ett stort prisma i mitten.
Sen fortsatte jag med ett blomhjärta och en klänning på galge efter Cathrines förlaga. Lyktan har Cathrine gjort.Jag fick också med mig trädgårdsängeln Helen med Hink som jag beställt av Cathrine. Hon ska bo i rosenrabatten.


Kram Helen

2 kommentarer:

Doften av vanilj sa...

Oj så mycket ni hann med att pyssla ihop! Som synes så hade du nått smarrigt att bjuda på (synd att man missade det, de såg mycket gott ut!!)
Häftigt med en sådan stor krona, lite svår att se på bilden, men Cathrine ringde och talade om att den var jättestor! Sött litet hjärta och häftig ängelbängel.

Själv har jag dansat med dammsugaren, sjungit med disken och trallat med tvätten (jag har varken sjungit, dansat eller trallat ska jag väl erkänna, mest morrat och gruffat). Ja ,ja det blir fler gånger, ska nog också prova på att mickla lite med tråd. Ha det så bra/Kram

Making it lovely (SP) sa...

Men då är väl våren här om du har spelat första rundan golf, eller? Hoppas det ivarjefall för er skull, själv längtar jag så till sommarens semester i Sverige....

Ha de
Gunilla