onsdag 26 mars 2008

Hemma igen!

Vi har varit i stugan igen några dagar. Var tvugna att åka eftersom det var möte med vägföreningen. Vilket möte det var!!!!!! Skulle kunna varit värre förstås men definitivt skulle det kunna vara något för Robban Aschberg och "Grannfejden" på TV 3 att sätta tänderna i. Jag har fått ett nytt perspektiv på ordet OSAMS.


Vi passade i alla fall på att göra lite trevligheter. På måndagen så högg maken ved och jag slängde in den i vedboden. Nu har vi ved för säkert två år framöver...puh.

Det var så fint väder så vi passade på att elda och grilla korv i trädgården. Vi hade tänkt använda grillen...men den var spårlöst försvunnen. Har nog blivit kvarglömd hos någon av makens kusiner sen i höstas. Så man tager vad man haver...det tyckte ungarna var rätt kul. En enkel plåtbit går också att elda på.

Vi besökte även den härliga Wij trädgårdar som ligger i Ockelbo. De hade öppnat för påskhelgen och hade servering och konstutställning.

Här är en bild från rosengården. Det finns även en vacker pergola med massor av olika klematis.
Den rostiga båtplåten är så vacker även på vintern.

Vi åt en underbar påskakaka och drack "vanligt" kaffe. De serverar närproducerat och ekologiskt. Här en bild från den lilla matsalen.

Det var försäljning av pelargoner så jag köpte två rosa.

Sen lekte vi på den häftiga lekplatsen.


Tittut....massor av gamla stockar som står som en labyrint.

Eiffeltornet i Ockelbo :) Huh det var läskigt högt.




När jag kom hem så så fick jag syn på att jag blivit utamanad av bloggen "En doft av vanilj". Jag ska visa bäst och pest i hemmet. Ska klura på det och återkomma.


Ha det så gott!

Kram Helen

6 kommentarer:

mig & alice sa...

Tack älskade vän för i lördags, fick lite dåligt samvete att jag inte kunde sätta mig ner och fika med er. Men jag kunde aldrig ana att det skulle bli så mycket folk i butiken!
Kakan och skorporna njöt vi av när jag kom hem, sååååå gott! Vad duktig du är.

Vi ses.
Kramisar i massor
Melinda

Lila sa...

Hallå, vilken fin blogg du har!!

Kramisar Lila

Philura sa...

Så mysigt ni måste haft i stugan. Ni verkar ju fått in snitsen på det där med ved så ni är hjärtligt välkomna att fortsätta i min vedbod.hihihi.

sissabo sa...

Hej! Vad mysigt det såg ut! Tänkte också passa på att säga grattis på födelsedagen och hoppas att du får en härlig dag med frukost på sängen och all annan lyx man kan tänka sig!
Kram Jessica

Anonym sa...

Hallå, vilken härlig blogg du har, blev nyfiken på tavlan som du beställde av Melinda,vore kul om du kunde visa den.Jobbar med en egen blogg,titta gärna in på den.
Mvh Theres

tildaochmamma.blogg.se

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Helen!
Tusen tack för din gulliga kommentar! Blev sååå glad! :-)

Vad härligt ni verkar ha haft det! (förutom mötete då.... )
Jobbigt att hugga ved dock, eller tycker du inte?

Det ser så mysigt ut på lekplatsen... Och så himla fint med rosa pelargoner. Så vackert.

Önskar dig en fin söndag!
Kram Hanna