söndag 16 mars 2008

Stugan

Den här helgen har jag, maken och sönerna varit i vår stuga. Den ligger bara något längre norrut, på gränsen mellan Gästrikland och Hälsingland, men där var det fortfarande vinter. Det snöade nästan hela lördagen med stora vita flingor. Mitt i snöyran så var det angeltävling på sjön och Team HM fick två gäddor och kom på 2:a plats. De vann 1700kr, bra pris för två gäddor :)

Det är rätt mysigt att komma upp dit och tända eld i öppnaspisen och bara mysa. Vi spelade även spel och tittade på melodifestivalen. På söndagsmorgonen satt vi och tittade ut över sjön och åkrarna och såg ekorrar och rådjur. Det är avkoppling.

Har tagit några bilder från det stora sovrummet. Det är rätt lågt i tak så tyvärr blir det ganska mörkt, speciellt eftersom taket är omålat, men det ska vi nog råda bot på så småningom.

Här en söt tavla jag hittat. Den hamnade på väggen i sovrummet. Längst ner i hörnet står det
"Pussy Willows" alltså videkissar.
Nu ska jag bara packa upp och tvätta.
God kväll!

4 kommentarer:

K sa...

Heeeej ! Va kul att du hittat till min blogg. Dr Mugg mohahahahaha...Jag har nog tittat in till dej förut tror jag...vet ej om ja skrivit nån kommentar...Det ä ju såå många att hålla reda på... ;D Mmm du måste verkligen ta dej till sveatorget o shoppa loss... Ska blogga runt lite mera vi ses igen ;D /K

K sa...

Psst Jag igen... vicken jättesöt tavla...det va ju de jag sku säja... ;D!

HannaH i Det stora grå huset sa...

Hej Helen!

Tavlan är helt underbar ju! mmmm... Vill ha begäret vaknade till liv igen! ;-)

Vad härligt att ha en stuga att åka till. Det skulle jag också vilja ha... Mer att fixa och dona med!

Ha det så gott!
Kram Hanna

Benita sa...

Hejsan!
Jag kikade runt lite i din blogg *fniss* Vilken söt tavla du visar och jättefint virkat överkast i stugan verkar ni ha =)

GLAD PÅSK!
Benita