måndag 4 augusti 2008

Blommor och tradera fynd

Snittblommorna jag planterat växer och frodas. Så när jag skulle på 30års kalas i lördags så passade jag på att plocka en bukett.

Jag blandade hösthortensia, oregano, vita papperblomster, luktärt och en lavendel. Det doftade fantastiskt gott om buketten..och sen bara en bit vit spets runt om.Måste också visa det jag hittade i dammen för någon vecka sen. Jag trodde knappt att det var möjligt i min pyttelilla damm men jag har blivit med näckros :) En liten vit söt sak som nu blommar. Jag som inte trodde att den skulle överleva vintern i källaren och nu till och med blommar den.


De små sakerna som kan göra en lycklig!!En till sån sak fick jag häromdagen med posten. Jag har länge sneglat på alla fina saker från "En Gry & Sif " speciellt på de söta portmonäerna. Nu hittade jag en på tradera och jag fick den billigt dessutom.


Den ska invigas imorgon för då ska jag, min mor och bror på vår årliga slottstripp. Vi har besökt flera av slotten runt Mälaren och nu är det dags för Skokloster och Sigtuna. Ska försöka lura in dem på några fina småbutiker och kanske någon loppis också. Det är bara att hoppas på lite bättre väder.

Kram Helen

4 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hej Helen! Använde du din lilla "hållare" till blommorna nu då? :) Har du också kommit över sådana där cafe au lait skålar?! Ahh... jag kommer säkert aldrig att hitta några :( eller ja... till rätt pris menar jag. För man kan ju köpa dem i antikaffärer för ca 250 kr styck...

Ha en skön kväll!

Kram Jenny

Viola sa...

Hej Helen, vilka rara blommor du har i din täppa. Skulle bli jätteglad av en sådan bukett. Har nu lagt in dig på min blogglista, kram Viola

Kol och Rosors sa...

Så underbara blommor du har... härliga luktärtor, vilken färg...

Vilket fynd...

Ha en härlig Slottstripp!
Kram L-Lott

Atelje Annorlunda sa...

Vilken fin bukett, det är väll härligt att kunna gå ut i trädgården och plocka. Själv har jag ej haft så mycket tid för trädgård i år. Plockar däremot mycket bär. Trädgård & loppis är vansinnigt roligt.

Kram Åsa