lördag 26 juli 2008

Hannas loppis och till stugan





Oj så länge sen jag gjorde ett inlägg.....jag har drabbats av den stora sommar lättjan....äntligen!!! När jag inte jobbar natt så sover jag eller bara allmänt latar mig :)

Vi har i alla fall firat min "lille" son. Han fyller 12 år imorgon men då är han hos sin pappa så vi hade kalas på tisdagen. Jag vet att det låter klyschigt men fy sjutton vad tiden går fort!!! Ungen är 12 år...Jag får åldersnoja bara jag tänker på det. Men inte så mycket än så länge.

Har den här veckan besökt Hannas loppis i Borlänge med min mamma och son. Det var en mysig liten loppis liksom Hanna och hennes mamma. Hittade en massa trevliga saker.

Melitta 103 med plättar i luften

Köpte trådrullarna med spets på. På lakanet var det mina initialer..kul! Åker gärna dit igen.


I trappen har det varit rätt tomt på väggen, men nu fick jag äntligen upp den lilla knoppbrädan jag tidigare köpt på loppis i Falun. Hängde dit trådhjärtat jag fått av Philuran och en korg jag köpt hos "mig & alice".




Den här helgen är vi i stugan. Det får bli fortsatt njutningsfullt slöande :) Det är 32 grader här så det blir inte mycket gjort.


Jag passade på att åka till Wij trädgårdar i förmiddags. Har fotat massor av vackra rosor och lite annat fint från studenternas trädgård. Det får jag visa en annan dag. Nu ska jag ner till sjön med mina tidningar, fotsaltet med rosor och jordgubbsvatten.



Favorit rosen "Fruhlingsmorgen"

Hoppas alla får en skön helg!

Kram Helen

11 kommentarer:

Viola sa...

Hej igen, du har ju hunnit med mycket idag i värmen. Förresten vänta du tills sonen har fyllt 20, då kan man tänka till, hur fort gick dom här 20 åren och kommer de nästkommande 20 gå lika fort. Då är det många tankar som far genom huvudet. Det lät skönt det där med sjön och fotsalt ....ha en riktig skön lördagkväll. Viola

Hagbacken sa...

Hallå där...vilka fina fynd du gjorde hos Hanna...kalas har ni haft också! vad roligt att hitta ngt med sina egna initialer på...skulle jag gäna vilja med!

Tack för din goa´ kommentar!

Hoppas ni har/haft det skönt i stugan!

Kram Linda

Lilla huset på prärien sa...

Åh suck...jag vill också till Hanna. Skulle kunna åka upp imorgon om jag fick för familjen!

Så fina saker du köpt - om jag inte minns helt fel tror jag att hon satte fram den där melitta-grejen när jag var där. Den är så söt!

Jag tror dig när du säger att det går snabbt. Min store kille fyller fem till hösten och jag kan INTE fatta det, tyckte att jag födde fram honom precis :)

Ha en riktigt skön sommarkväll!

Kram Jenny

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Helen!


Nämen var det du?! Jag var lite fundersam, och anade nog att du var en bloggare- men inte vem! Du skulle ha sagt något!!!
Men jätteskoj att ses iaf, så kul med ett ansikte! Fast jag hade en bild av dig som blond! :)
Bra idé med Melittan... Hade jag inte tänkt på...

Visst går tiden fort med barnen... Hu då, man hinner ju inte med!!! Min bäbis fyller fyra nu i höst...

Jättefin ros det där! Älskar ju rosor, speciellt vita och rosa...

Ha en härlig söndag!
Kram Hanna

Hannis sa...

Härligt att lätjan har slagit till!
Man ska unna sig att bara vara.

Hur snyggt som helst med blomman i melitan!

Ha det skönt!//Kram Hannis

sissabo sa...

Hej! Verkar som om man borde besöka Hannas loppis:) Själv fyndar jag på Rusta, fniss. Kolla in mina nya husvagnsmuggar i rosa med cupcakes på, de är urgulliga. Du gillar också rosa har jag sett, din nya laptop är jätteläcker. Måste fråga dig om tips på hur man klarar av att jobba natt, jag ska nämligen ut och jobba natt i grannkommunen under hösten. Gruvar mig redan... Ha det skönt i sommarvärmen! Kram Jessica

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej!
Vilka trevliga fynd du gjort vid Hanna, där kan man fynda.

Ha en skön ny vecka!

Kram Benita

Kol och Rosors sa...

Härliga bilder ,vilka fynd du gjort...

Skönt att stoppa fötterna i fotbad med så underbara salter.

Ha det så gott & en härlig tisdag!
Kram L-Lott

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen!
Roligt att se att det finns fler som njuter av sommaren.Själv har jag pausat lite från bloggen och bara latat mig i solen med tidningar så det finns ingen brist på inspiration när vi kommer hem från stugan.Vi har packar ihop allt och är påväg efter en månad i stugan.
Ha en fortsatt mysig vecka.
Kramis Tess
Ps är avundsjuk på din rosa dator själv har jag en ny men den är bara svart.

mig & alice sa...

Hej vännen.

Vad skönt för dig att få vara lite riktigt ledig i några dagar.

Låter helt underbart det där med, fotbad och tidningar, det skulle jag behöva.
Vi syns när du kommer hem.
Kraam
Melinda

Viola sa...

Hej igen, vill bara tacka för berömmet, det värmer gott i hjärtat som klappar för allt det gamla vackra som finns, en stor kram från mig Viola