tisdag 15 juli 2008

Loppisfyndare

I helgen som var blev det en liten loppisvända.
Vi åkte till en by i närheten där de hade byloppis.
Som tur var så åkte vi tidigt eftersom det redan när vi kom var rätt urhandlat.
Några fynd blev det i alla fall och jag prutade. Vilket jag normalt inte gör. Fick ner plåtburken från 60 till 20kr. Lyckades dessutom få med mig 2 karmstolar hem. Såg dom och bestämde mig genast...ska ha....Kan tala om att det var inte lätt att få in dom i bilen. Vi trixade och drog och pusslade och till slut så.Det kanske syns i bakgrunden att jag håller på att försöka möblera om i vardagsrummet. Det tar tid och jag har ännu inte fått till det riktigt bra men jag jobbar på det.

Efter byloppis så fortsatte vi till nästa ställe och fick då syn på en ny loppis skylt utanför. Så vi fortsatte och det visade sig att vi kommit hem till "Me & Alice" Susannes hem. Deras loppis var så mysig och de hade en härlig gård. Jag fyndade flera saker och det enda jag ångrar var att jag inte köpte någon av de superfina rostiga kanonkulorna hon hade. Måste med andra ord åka dit igen :)


Här är resten av loppisfynden för dagen:I växthuset har det börjat hända saker. Första röda tomaten:

Physalis
Malvan som jag drivit upp har börjat blomma. De gröna krukorna köpte jag förra året vid Taxinge slott.

Den här veckan kommer det inte bli så mycket gjort varken i trädgård eller hem eftersom jag nu jobbar natt extra på en psykavdelning. Just den här veckan är det 5 nätter och vi jobbar från 20 till 07.15. Ska försöka kika in i bloggvärlden lite alla fall. Måste ju hålla sig uppdaterad. :)

Ha en skön vecka!

Kram Helen

6 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Så fina stolarna blev! Var de redan vita och fina eller har du målat dem?

Skulle också vilja åka till Susannes loppis... den är ju imorgon... tyvärr vill resten av familjen åka antingen till Tomteland eller Sommarland :( så det blir nog ingen loppis för mig. Suck.

Kram Jenny

Hannatildas hörna sa...

hoj hoj!

Så du jobbar även denna sommar... Jag jobbar en hel del nätter jag med, trivs toppen på jobbet men till hösten blir det plugga igen! Är det inte dags för en liten fika igen?? Jag har fullt upp denna vecka men nästa vecka är jag ledig i 4 dagar!! Mån-tors. Hör av dej vettja så kanske vi kan tajma ihop nåt...=)
kramisar /E

Philura sa...

Vilka fynd! Stolarna är jättefina. Behöber ju inte ens måla dem.

Millas hem sa...

Finfina fynd, asken och tallriken....så sött!
Kram Camilla

En Doft Av Lavendel sa...

Vilka fina stolar!! Vill oxå åka till Susannes loppis vet bara inte när de ska bli av.
Jaha, så du jobbar också extra inom psyk. Jag är ky-skötare.

Ha de!
Kraaam Benita

En Doft Av Lavendel sa...

Hej igen!

Går det bra om jag länkar dig till min sida???

Bye bye!