måndag 30 juni 2008

Dyr auktion

Jag är inte särskilt van auktions besökare. Det stod helt klart när jag och Philuran besökte en auktion i Borlänge i helgen.

Det var flera saker som vi upptäckte efter hand.....vilken värld :)

massor av människor med kund nummer...det hade inte vi. I och för sig inget problem men ....sen var det många som hade sina fika korgar, stolar, filtar och inte minst paraplyer med sig. Så mysigt...Jag var mest otålig och sen blöt. Dessutom så blev många av sakerna som jag ville ha så dyra... och jag blev dum snål.

Men nu har jag lärt mig nått så vänta bara .... :)


Vi åkte in till Borlänge centrum istället och gick in på Norrgården. Jag blev så nyfiken på keramiken från Marianas keramik. Jag kunde inte motstå den underbara ljuslyktan...vill ha fler.....kika in på hennes blogg http://marianaskeramik.blogspot.com/

Gjorde iordning en liten myshörna på övervåningen med stol och litet bord.Nu är det hyllor och lite smått och gott som ska upp. Det går framåt i alla fall. Det är faktiskt ett himla bra väder för målerier.


Annars handlar min ledighet (förutom trädgården och hemma pyssel) om att försöka hinna läsa så mycket böcker som möjligt. Jag fick ett bokpaket idag med böcker från bokklubben hem och trädgård. Dessutom storshoppade jag kokböcker på Ica maxi i lördags.


Jag skrattar och myser annars just nu åt den här boken som handlar om en ung!!! :) 30årig kvinna som försöker hitta sig själv i tillvaron. Så charmig och underbart skriven självbiografi.

Nu ska jag gå och kika på Ernst på TV4. Måste ju se om hans nya program kan vara något.

Ha det så gott!

kram Helen

4 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Det är härligt med böcker tycker jag. Särskilt kokböcker i alla dess former. Jag har massor och köper ofta nya... men jag använder dem inte så ofta! De är så vackra o fina bilder. Borde verkligen lära mig lite nya recept (jag lagar mest utan...). Fy skäms!

Du då? Lagar du någonting från receptböckerna?

Kram Jenny

Hannatildas hörna sa...

hihi, jag ser att du shoppat muffins boken jag tipsade om...Skoj
Har nyss kommit hem från falun, var tvungen att åka upp med lillfröken som snubblade i en rulltrappa på kupan idag. Slog upp ett rejält jack i benet som inte alls såg vidare skoj ut, det blev tre timmars väntetid och tre stygn.. Nu är man helt slut... Dags att sova tror jag, vi får höras, kramizar /E

Doften av vanilj sa...

Tjingeling på dig!
Men duuuuu gulle dig för att du ville köpa det där huset åt mig! Såååååå snällt! Vi får ordna en sammanstrålnig för utbyte av hus och betalning. STOR kram till dig för det!!
Supersnygg lyckta du köpt! Passade utmärkt i din lilla myshörna. Snygg stol med fårskinn på sitsen. Jaha så nu ska det bakas mera smarriga muffins! Ser ut att passa dig alldeles utmärkt. Ser fram emot att få smaka på någon av skapelserna i framtiden. Vi höres!/ Kram Fredrika

Anonym sa...

Visst är ljuskronan underbar, har också varit på Norrgården och köpt mig tre stycken faktiskt (dom finns även i svart). Norrgården är en super trevlig butik med mycket fina saker. Trevligt med lite annorlunda grejor och mycket hantverk