måndag 5 maj 2008

Sol på uteplatsen


Idag har det varit rena sommar värmen. Det var så skönt att jag smet ut och satte mig och läste en ny tidning direkt när jag kom hem från jobbet. Jag riktigt tankade sol och myste. Barnen var också ute...de har inte pratat om varken spel eller TV på hela helgen eller idag. Det är fantastiskt. De spelade fotboll och tillsammans dessutom!!!


Det har gått så fort i trädgården. Nu är det massor av blommor som slagit ut bara på några dagar. Dessutom har löven slagit ut på Björken så min stackars allergiske man är rätt trött. Jag tycker synd om alla dessa pollenallergiker. Det kan ju inte gå att njuta av våren med rinnande näsor och kliande ögon.

Här har de vita Pärlhyacinterna och Fänrikshjärtanen slagit ut. Det är mycket rosa, vitt och blått i min trädgård.
Ja, jag vet att det låter kaxigt med MIN trädgård...men maken är inte intresserad av att påta i jorden så jag är lite ego där :) Han hjälper mig snällt att klippa, bära och greja i alla fall.

Vinteräpple med en stoooor Rhododenderon bakom sig. En vit Alpclematis klättrar på stammen.


Jag bara älskar fjärilar.

Nu ska jag försöka sova. Det är inte lätt just nu eftersom det finns så många projekt på gång. Ska i alla fall försöka vara pigg imorgon eftersom äldsta sonen ska ha prao med mig. Det ska bli roligt att ha honom med.

Kram Helen

5 kommentarer:

tess sa...

Hej så underbart det ser ut med vår,här uppe i norr börjar det sakta men säkert börja närma sig att blomma men det är en bit kvar till att det ska se ut som hos er.
Ha en bra vecka.
Kramis Tess på tildaochmamma.blogspot.com

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Åhh, visst är det härligt då det bara exploderar ute i trädgården...

Alla färger, då blir man glad! Ska bli sommarvärme t helgen sägs det!!

Kram på dig!!

Doften av vanilj sa...

Hääärligt det låter att "tanka sol". Det är ju precis det man gör, man har längtat så länge efter den.Vilken söt liten fjäril. Hoppas att det gick bra för din lille prao/Kram

sissabo sa...

Hej! Vad det har kommit igång i din trädgård! Här har mina vårkragar börjat blomma och några små nattochdag sticker upp ur gräsmattan/jordhögen. Är dina grabbar lika sams som mina? Tål knappt att se varandra, pust. Snart får du tanka mer sol, för det ska bli jättefint till helgen. En annan ska ju ut och jobba, suck. Får man ångra sig tro :)
Kramis

Jes/Vita villa vila sa...

Tack för dina rara ord hos mig!

Vilken mysig blogg du har, kikar gärna igen!

Jes