söndag 12 oktober 2008

Trevlig helg

Så fint vi har haft det i helgen. Solen har varit framme nästan hela tiden. Här hemma har vi passat på att städa och handla upp förråden. Dessutom har vi förberett för nästa helgs kalas. Min styvdotter ska ha 8 års kalas för sina tjejkompisar så vi har letat Hello Kitty saker eftersom det är det som gäller just nu, Hello Kitty godis, tårta, målarböcker mmmmm.

Själv har jag fått några paket med efterlängtade saker som jag ropat in på Tradera. Här ett kokbokställ. Köpte det billigt och det blev så bra.Jag har också beställt ett smycke från Unik kollektion. Har kikat på det ett tag men nu kunde jag inte hålla mig längre. Det är ett Beth Quinn smycke med texten "Home is where the heart is". Tycker väldigt mycket om det.

Förutom shopping och städning så har jag varit hem till min arbetskamrat Gunilla som trimmat min hund. Som jag sagt tidigare vilket jobb.....jag kom dit med ett trasselsudd och kom hem med en hund. Fanny fick dessutom leka med några av sina valpar och Gunillas hundar så hon var helt slut när vi kom hem. Nu har hon lagt sig framför kakelugnen där jag tänt lite höstmysljus.Vi kan inte elda ännu i kakelugnen eftersom en sten är sitter löst men det går så bra att tända ljus i den. En liten madonna fick också plats.Nu ska jag duscha Fanny en gång till och sen sitta och mysa med en bok framför kakelugnen. Ska dessutom försöka passa på att kika in på alla härliga bloggar som jag brukar besöka. Har inte hunnit med det riktigt de senaste veckorna.

Hoppas alla får en härlig vecka!

Kram Helen

7 kommentarer:

Viola sa...

Hejsan, vilken mysig helg ni verkar ha haft, min lilesyrra har oxå samma vovve som du, han heter Starke och är 1/2 år , ett riktigt yrväder, hon fick avliva sin förra spaniel pga av att han hade ett ovanligt medfött fel hos denna ras, hade en kräva på matstrupen där alla mat samlades så hon fick avliva Ask när han var 1 år, så sorgligt, men denna bushund är nu fullt frisk och växer så det knakar, min gamla labbe han tar det mesta med ro nu för tiden, ha en bra vecka som kommer, kram VIOLA

sissabo sa...

Hej! Solen har lyst över Sissabo också, visst är det väl underbart =o)Så roligt med barnkalas med Hello Kitty. Min lilla tös vill också ha Hello Kitty, på mössor, vantar, tavlor, tröjor, byxor. You name it. Har du sett att Spets och snor ska sluta blogga. Jag blev så paff. Det är ju tur att du hänger i fortfarande.
Kram Jessica

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej Helen!
Låter som ni haft en mysig helg! Visst har vädret varit helt otoligt vackert, I Love It!!

Låter mysigt med att sitta framför kakelugnen å mysa med en god bok, härligt!

Vilken fin text du har i din blogg, vart har du hittat den & hur fick du till den?
Vill oxå ha..

Ha de gott!
Kram Benita

Lily of the valley sa...

Åh! Jag brukar inte ha högtalarna på när jag besöker bloggar men ikväll hade jag glömt att stänga av dem efter sonen! Vilken tur! Så glad jag blev när jag fick höra Edith Piaf här hos dig :D
Det är så mysigt med kakelugnar!
Härligt att läsa en bok, dricka en kopp kaffe eller te framför den! Så rogivande...
Kram Lily

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej vännen åh jag går också och suktar efter ett sånt smycke dom är ju bara underbara.Men det kommer ju en jul.Så om jag är riktigt snäll så kanske tomten kommer med ett. Hi hi.
Så mysigt vi verkar haft det med ljus och mys.
Ha en underbar vecka.
Kramis Tess

marianaskeramik sa...

mm det såg mysigt ut med kakelugnen och alla ljusen
ha det gott
marianaskeramik

Karin Krut sa...

Oj vad härligt det låter med kakelugnen :) Det skulle inte göra ont att sitta där och läsa ;)
Ha en skön helg
Kram Karin