torsdag 12 februari 2009

Förnyelse i liten skala

Nu har jag fått ett litet paket från odla.nu. Har som jag sagt tidigare inte tid för så mycket men drömma lite om sommaren har jag i alla fall gjort och beställt några fröpåsar. Till skillnad från alla andra som ska ut och åka skidor mm så tänker jag smyga ner i källaren på sportlovet och plantera de första.
Hittade vit lavendel, tre sorters underbart fylliga rosenskäror, svagt vit och rosa luktärt och en vit jättevallmo. Så spännande med några nya sorter.

Bilden blev inget vidare men men jag är för lat för att ta en ny :)

Har handlat några små saker för att förnya lite grann efter jul. Handlade en ny grön fattigmanssilver kruka hos mig&alice:

Det behövdes lite förnyelse på knoppbrädan också så jag shoppade dessutom loss på en liten påse. Lyckades till detta hitta en hjärta på tråd på hjärta hos en lokal blomsterhandlare. Nu är det bara det där med alla gardiner som jag verkligen vill byta ut men.....det får bli en senare fråga. Ska i alla fall till IKEA snart (längtar) så då kanske jag kan få tag på något.

Önskar alla en skön helg!

Kram Helen

5 kommentarer:

En Doft Av Lavendel sa...

Heej!
Va fint det lät med vit lavendel å vit jätte vallmo. Va spännande att så sina egna blomster så där..jag är lite dålig på sånt.

Hjärtan på tråd är så himla söta =)

Önskar en trevlig helg!

Kraam från Benita

marianaskeramik sa...

åååh det börjar ju bli dags att plantera, det hade jag nästan glömt (förträngt) jag brukar inte ha så stor lycka med mina odlingar tyvärr
ha en trevlig helg
marianaskeramik

Malmkakan sa...

Spännande och få se när de små fröerna har blivit blommar.
Vit lavendel - låter vackert!

Ha en trevlig och mysig alla hjärtans dag!

Kram, Cecilia

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen det var länge sedan eller är det jag som hoppas att du ska skriva lite oftare.Underbara bilder du bjuder på. Ha en underbar helg.
Kram Tess

Malvina sa...

Hej tjejen. Tittade in. Har inte varit så aktiv vid datorn på ganska lång tid. Hoppas allt är bra. Såg att du skrivit om renovering. Lev livet lite mindre renovering säger jag. Alla tokrenoverar ju nu för tiden. Det kan vänta. Ta tid till familj och skäm bort dig själv med saker du tycker om. Det Önskar jag alla. Många kramar.