fredag 16 januari 2009

c-vitamin boost

Jag har lyckats åka på en ordentlig förkylning. Typiskt!! men kanske inte så konstigt eftersom flera av barnen i min klass åkt på de också. Men det finns ju bra huskurer för förkylning och nu har jag verkligen hällt i mig vitlök, citron och ätit äpple.

Den vackra trådkorgen har jag köpt hos "mig&alice". Har behövt något fint till vitlök och lök länge men nu blev det akut eftersom maken hotade att ta in sin "lökgömma" i form av en gubbe. Då fick jag bråttom......

Som c-vitamin boost tog jag och skalade ett äpple och en citron och ringlade ner det i en vacker kanna(viktigt det med) sen kramade jag i citron saften och så på med "bubbel"vatten. Väldigt gott och läskande...tror jag känner mig bättre redan. Dessutom är det vackert att titta på.
Förutom all c-vitamin så började jag för ca 2 veckor sen med någon sorts aloevera gel som min kära mor säger ska vara så bra. Det är bara det att jag fått massor av finnar, blivit förkyld och fått klåda sen jag började med den ....hm, det ska tydligen bli så när kroppen rensar ut gifter. Jag vet inte vad jag ska tro om det men jag härdar väll ut då. Kanske finns fler som provat aloevera? Det skulle vara intressant att höra andras åsikter om det där.Kram Helen

6 kommentarer:

Viola sa...

Du, jag bara väntar, jag träffar ju ca 200 elver varje vecka i mina ämnen så vi får se hur länge jag klarar mig, alla har vi våra huskurer, jag tror på vitlök och whiwkey, när det gäller det sistnämnda så kan jag lova dig att det blir mkt roligare att var förkyld om du prövar detta, krya på dig, kram och ha det gott i helgen

En Doft Av Lavendel sa...

Det värsta är att de där förkylningarna är så långdragna..jag har en som inte vill släppa å så ischias oxå. Kan knappt röra mig ibland.
Jag har också en dunk aloe vera i kylen, har bara drukigt ett par gånger, glömmer av att ta den hihi
Men jag har också hört att den ska rensa ut alla gifter å då i början kan man få olika symtom så som du skriver, mindre kul, men hjälper den så är de väl värt =)

Ha en ny fin vecka!
Kraam från Benita

liielii sa...

Hej! Kom och var med i tävlingen hos mig! =) //Linda

mig & alice sa...

Hej vännen.
men vad i heeela fridens namn...du vet ju att du bara får vara sjuk på dina lov, hihi. nääää, usch!

Din kanna Helen...du vet vad jag älskar den...sååååå fiiiin är den.

Krya på dig vännen.
Kraam
melinda

marianaskeramik sa...

hoppas att du mår bättre fort!! rinnande näsor är öken!
ha en trevlig helg
marianaskeramik

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen det är alltid lika spännande vilken musik du ska bjuda på.Jag blir på så bra humör av din musik. Hoppas allt är bra med dig, saknar dig när du inte är ute och bloggar.
Kramis Tess