lördag 27 september 2008

Hösten från insidan

Nu har det inte blivit något bloggande på ett tag eftersom jag hamnade på sjukhus några dagar. Hade fått en jätteinfektion med feber men nu är jag på benen igen och snart pigg också. Har längtat efter att kika in på vad alla har för sig.


Har haft denna till tröst.


Första lilla skörden av lavendel från trädgården.

Har fått upp bokhyllan till vardagsrummet och provar mig fram med lite "pynt". Tycker inte om tapeten men den ska snart bort.Nu ska jag och maken ut och ta en liten promenad i det fina höstvädret. Jag älskar alla vackra färgerna ute just nu. Har ju tyvärr bara sett det från insidan den här veckan men nu så blir det ändring på det.

Här är utsikten från vårt köksfönster.


Gissa var alla löv från de stora lönnarna hamnar?

Just det.....i vår trädgård :)

Hoppas alla får en skön helg!

Kram Helen

måndag 15 september 2008

BH mardröm och ljuvligt paket

Nu har det varit lite stressigt ett tag. Vilket gjort mig mottaglig för alla basillusker som vi som jobbar på skola alltid utsätts för så här års. Har åkt på en dunderförkylning IGEN ! Så därför har jag inte haft någon blogglust alls.....men gissa om jag fick ny kraft igen när jag kom hem från jobbet idag och hade fått paket med vinsten från gulliga Susanne "tidsmästarinnan" . Hon hade skickat en så fin gammaldags dekal och dessutom en fint inslagen tvål. Tack så väldigt mycket!!!! Jag blev sååååå glad.


Helgen har jag mest tillbringat i sängen ...sovandes. Det behövdes efter förra veckans stress där jag dessutom lyckades med en riktigt sån där hemsk grej...nästan som den där mardrömmen när man kommer utanför hemmet och upptäcker att man glömt byxorna. Men så illa var det kanske inte men ändå...

Det började med en super stressad morgon...förkyld....snorig...ungar på utflykt...barn till doktor...mmmm. Så kommer jag i lagomt fin form in på jobbet och upptäcker att jag glömt............ BH. Det var väll ingen mer än jag som såg det men känslan :) Jag smög efter väggarna den dagen.

Nu ska jag ta vara på den energin jag fått och göra nått roligt. Tänkte beställa lite saker från Panduro och planera för höst och julpyssel. Dessutom har jag lånat den ljuvliga kokboken "Två systrars söta". Den underbara boken kan jag verkligen rekommendera till alla choklad älskare.
Ska läsa och titta på bilder men bara se utan att göra :)Hoppas alla får en bra vecka!

Kram Helen

tisdag 2 september 2008

Jippi jag vann!!

Vad glad man kan bli!!
Jag hittade på en ny mysig blogg tidsmästarinnan .
Susanne bakom bloggen firade ett år med en utlottning och jag fick ett pris!!
Så roligt med utlottningar. Jag brukar dessutom sällan vinna något.
Stort tack och ett stort grattis till 1 åringen.


Ny liten bild till knoppbrädan. Köpt hos mig&alice.


Titta här vad jag hittade när jag städade i gamla utedasset.

Titta in längst bak.....jag hittade ett fint gammalt litet fönster. Helt otroligt att jag inte sett det förut. Jag har alla krukor och annat till trädgården där men har inte sett det. Nu håller jag på och slipar lite. Dessutom köpte jag en gnuggis med ett vackert monogram. Snart klar.....

Kram Helen