måndag 15 september 2008

BH mardröm och ljuvligt paket

Nu har det varit lite stressigt ett tag. Vilket gjort mig mottaglig för alla basillusker som vi som jobbar på skola alltid utsätts för så här års. Har åkt på en dunderförkylning IGEN ! Så därför har jag inte haft någon blogglust alls.....men gissa om jag fick ny kraft igen när jag kom hem från jobbet idag och hade fått paket med vinsten från gulliga Susanne "tidsmästarinnan" . Hon hade skickat en så fin gammaldags dekal och dessutom en fint inslagen tvål. Tack så väldigt mycket!!!! Jag blev sååååå glad.


Helgen har jag mest tillbringat i sängen ...sovandes. Det behövdes efter förra veckans stress där jag dessutom lyckades med en riktigt sån där hemsk grej...nästan som den där mardrömmen när man kommer utanför hemmet och upptäcker att man glömt byxorna. Men så illa var det kanske inte men ändå...

Det började med en super stressad morgon...förkyld....snorig...ungar på utflykt...barn till doktor...mmmm. Så kommer jag i lagomt fin form in på jobbet och upptäcker att jag glömt............ BH. Det var väll ingen mer än jag som såg det men känslan :) Jag smög efter väggarna den dagen.

Nu ska jag ta vara på den energin jag fått och göra nått roligt. Tänkte beställa lite saker från Panduro och planera för höst och julpyssel. Dessutom har jag lånat den ljuvliga kokboken "Två systrars söta". Den underbara boken kan jag verkligen rekommendera till alla choklad älskare.
Ska läsa och titta på bilder men bara se utan att göra :)Hoppas alla får en bra vecka!

Kram Helen

6 kommentarer:

Viola sa...

Hej Helen, skönt att du är på benen igen, väntar bara på första förkylningen, ungarna snorar rejält i skolan, vilken rar present du fick, ha det bra i veckan du med, kramar från VIOLAN

Lilla huset på prärien sa...

Hej Helen!

Vad dråpligt... låter som en sådan sak som jag skulle kunna göra! He, he...

Känner mig också förkyld eller i alla fall som om den är på gång. Har en ordentlig låsning i ryggen så jag kan varken vrida mig eller mitt huvud... suck.

Kram Jenny

En Doft Av Lavendel sa...

Hej Helen!
Nu är de dags här för höstens första förkylning, halsen värker och fryser som attan, burrr :(
Men det är väl något man får räkna med den här tiden på året kan jag tro.

Å den där boken skulle passa mig, den ser helt underbar ut med så mycket gott..mmm :P

Nämen åå stackars dig, fyy de är verkligen heskt att upptäcka att man glömt att ta på sig bh:n innan man gick ut..det är något som jag inte gillar när det händer mig, jag får nästintill panik. Tack å lov så händer de ju inte så ofta.
Något annat som är himla frustrerande är när man har glömt att ha på sig deo på morgonen innan man bär iväg, fyy de är drygt de med.

Ha de bra!
Kram Benita

tess sa...

Åh vad jag blir sugen på att baka när man ser denna underbara bok,har själv kikat i den hos en kompis.Kan nog bli lite bak i helgen mitt i allt kaos som råder hos oss.
Ha en mysig helg.
Kramis Tess på tildaochmamma

mariana sa...

hoppas att du hunnit bli frisk!!
boken ser supersmaskig ut (speciellt nu när jag försöker dra ner lite på det goda i livet)
ha de gott
marianaskeramik

tess sa...

Hej vännen har du fullt upp nu i veckorna.Jag saknar alltid vissa som jag kikar till några gånger i veckan och du är en av dom.

Hoppas du har en mysig helg.
Kramis Tess