söndag 8 mars 2009

Söta St paulia

Har haft lite svårt för denna krukväxt men nu har jag hittat på två så söta sorter. Försökte hitta vad de heter på Stpaulia sällskapets hemsida men det var inte lätt för det fanns visst såååå många olika.

De passar rätt bra här hemma eftersom de är ganska tåliga. Jag är ju inte alltför snäll mot krukväxterna. Dessutom är våra fönster i knasiga lägen så de trivs inte. Nu hoppas jag i alla fall att de här ska överleva.

Kram Helen

torsdag 5 mars 2009

Vinst för kalla fötter

Nu är jag tillbaka igen efter ett tag av bloggtystnad.
Börjar så smått känna lusten för att pyssla och greja återvända. Har bland annat faktiskt stökat om lite i källaren för mina planteringars skull. Ska visa bilder på det snart. Handlade lite grann till trädgården i Valbo förra helgen också men det kommer också snart.
Idag blir det bara en bild på något som jag går och längtar efter. Har "vunnit" en auktion på Tradera med ett par söta tofflor från Lisbeth Dahl. Åh....vad jag väntar på dem nu jag är så frusen om mina fötter.

Hoppas de är lika sköna som de ser ut. Det behövs i vårt just nu kalla hus. Dessutom snöade det ju till och med idag och var rätt kallt ute....jag går bara och längtar till våren.

Önskar er en skön helg!

Kram Helen